Luleås enda riktiga kemtvätt!


Vi har flyttat till nya lokaler!


Din kemtvätt i Norrbotten – Välkommen!


Om du vänder dig till Tvättbaren får du professionell hjälp med tvätt och kemtvätt av dina textilier.


Ett fullserviceföretag


Tvättbaren är idag ett fullserviceföretag inom konsumenttvätt med kemtvätt av byxor, kavajer, kjolar, klänningar, jackor samt skinn och mocka. Plaggen kemtvättas i en speciell tvättvätska som framför allt avlägsnar fettet från kläderna. Det är även mycket som görs för hand på tvätteriet, bland annat fläckborttagning, pressning och strykning av plaggen. Kunderna tycker att det är otroligt skönt att slippa stå på söndag kväll och stryka skjortor inför den kommande arbetsveckan.

På det här sättet får de mer tid över för familjen!

Bli kund

Våra kunder är både företag och privatpersoner.
För företag finns möjligheten att handla mot faktura. Som fakturakund kan ni enkelt och bekvämt sköta inköp och faktureras i efterhand.

Erfarenhet

Tvättbaren är en modern tvätt och kemtvätt i Norrbotten. Företaget grundades 1968 och med års erfarenhet kan vi erbjuda tvättjänster av allra högsta kvalitet.
Vi tvättar, pressar och tar bort fläckar på alla typer av kläder och material med högsta krav på kvalité.

Miljö

Alla våra maskiner är utrustade för att klara det miljökrav som ställs inom branchen. En kemtvätt är ett kretslopps-system. Vätskan destilleras och renas mellan varje tvättomgång. Så mycket som 99.9% av vätskan återvinns för användning igen. Resterande promillen samlas upp och omhändertas av Ragnsells. Ingen vätska eller smuts kommer ut i avloppet.
Här finns vi